Berner Sennen Kennel De Hoge Veluwe

Wij zijn de familie van Omme, een gezin met drie kinderen, en wonen op een boerderij aan de Lange heideweg 12 in het prachtige dorpje Otterlo. Het is een klein toeristisch dorpje en ligt midden in de bossen op de Veluwe, vlakbij het Nationale Park “De Hoge Veluwe”. Hier hebben we onze kennel dan ook naar genoemd.

In 1981 kochten we onze eerste Berner sennen. Bij deze teef hebben we ons eerste nestje pups gehad. In de loop der jaren hebben we onze hobby uitgebreid en zijn we uitgegroeid tot een erkend, gediplomeerde Berner sennen kennel.

Naast onze fokteven hebben wij enkele prachtige dekreuen (ook buitenlandse bloedlijnen). Al onze ouderdieren zijn HD/ED -vrij en DNA-getest. Tevens stellen we onze dekreuen ter beschikking voor loopse teven van anderen.

foto huis

Heeft u interesse in een pup of wilt u meer weten over onze dekreuen dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Tel.0318-591829 of email: info@berner-sennen.nl . Ook kunnen wij u goed adviseren over de aanschaf van benodigdheden zoals bench, kussens, voerbakken, borstels enz., de opvoeding. en natuurlijk over de voeding voor de pup.