Berner Sennen Kennel De Hoge Veluwe
De Berner Sennen pup wordt afgegeven met stamboom, schriftelijke garantie en een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Tevens krijgt elke Berner Sennen pup een officieel DNA certificaat. Op de leeftijd van 6 weken worden ze ingeënt door de dierenarts en tevens onderzocht op lichamelijke gebreken. Gezondheid van de pups vinden wij erg belangrijk. De pups worden bij ons 3 keer ontwormd (met 3, 5 en 7 weken). Als ze ongeveer 8 weken oud zijn en gechipt en DNA afgenomen door de Raad van Beheer dan mogen ze naar de nieuwe eigenaren toe.
2015-08-26 14.59.12

De pups worden goed gesocialiseerd. Vanaf hun geboorte zijn onze pups gewend aan kinderen en bij mooi weer gaan ze naar buiten in de speelweide om aan allerlei buiten geluiden te wennen. Ook laten wij de pups wennen aan het geluid van vuurwerk, treinen, huilende baby’s, andere dieren enz….

Tevens krijgt u bij aankoop van een Berner Sennen pup een voedingstabel en groeischema mee. Daarop staat aangegeven hoeveel uw pup mag eten en wat hij in gewicht mag toenemen per week. En welk soort voer voor een berner sennen pup het beste is. Helaas komt het wel eens voor dat de berner sennen hond of pup niet in een gezin kan blijven door b.v. echtscheiding, tijdgebrek, allergie, verhuizing enz. Zoekt u voor uw berner sennen een nieuw tehuis dan kun u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor eventuele herplaatsing.

BobbyFroger
Rene en Natasja Froger
De Berner Sennen pup van René en Natasja Froger