Berner Sennen Kennel De Hoge Veluwe

 

lord

Geen hond is hetzelfde

Heeft jouw hond een korte of een lange snuit? En graaft hij altijd kuilen in de tuin, of rent hij liever achter een bal aan? Geen hond is hetzelfde. Waarom zouden we ze dan wel dezelfde voeding geven?

Goed blijven kijken

Royal Canin werkt al bijna 50 jaar vanuit het principe: het dier staat centraal. Want alles wat Royal Canin doet doet is gericht op de kat en de hond. En gebaseerd op kennis en respect. Door goed naar de honden te blijven kijken, leren we meer over hun voorkeuren en gewoontes. En weten we steeds beter wat ze nodig hebbom gezond en fit te blijven.

Alle honden gezond en fit

Royal Canin gebruikt hun kennis en ervaring om gezonde voeding op maat te maken voor jouw hond. En helpt jou beter naar je eigen hond te kijken. Zo houdt Royal Canin alle honden in Nederland gezond en fit. Zodat ze de meest prachtige dieren worden die ze kunnen zijn. Elk op hun eigen, uitzonderlijke manier.

Royal Canin heeft ook met fokkers een speciale samenwerking. Omdat Fokkers dagelijks samenleven met hun honden, merken zij de kleinste gedragsveranderingen op. Royal Canin hecht dan ook veel waarde aan onze mening, zowel over onze bestaande als onze nieuwe voedingen. Als fokker weten wij alles over de verschillende belangrijke levensfases van honden, zoals dracht, zogen en opgroeien. Hierdoor kan Royal Canin hun voedingen steeds verder uitbreiden en perfectioneren. Dankzij de kennis en samenwerking met fokkers zijn er diverse innovaties ontstaan zoals speciale puppymelk, makkelijk te weken brokjes, en anti-schrokbrokken. Maar ook rasspecifieke voedingen: speciale brokken voor een specifieke rassen.

Wil jij weten wat de beste Royal Canin voeding is voor jouw hond? Ga dan naar de Royal Canin voedingswijzer en ontdek de voeding op maat voor jouw hond

www.royalcanin.nl/voedingswijzer/hond