Berner Sennen Kennel De Hoge Veluwe

Pension / vakantieopvang:

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw berner sennen bij ons in pension te doen tijdens uw vakantie. Uw berner heeft dan (meestal samen met één of meerdere andere berners) de beschikking over een ruime binnen- en buitenkennel. Drie keer per dag mogen ze met een grotere groep berners in de grote, volledig omheinde speelweide spelen. Wij houden goed in de gaten welke honden het leuk vinden met elkaar en ook qua leeftijd en gedrag goed bij elkaar passen.speelweide

Halen / brengen:

Wij hebben geen vaste tijden om uw hond te halen of te brengen. Maar kan alleen op afspraak in de ochtend of tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Op zon- en feestdagen kunnen er geen honden gehaald en gebracht worden. De door u besproken logies wordt zonder uitzondering door ons in rekening gebracht. Indien u de hond eerder dan de afgesproken datum wilt ophalen dan kan dat alleen na telefonische afspraak en minimaal 24 uur van te voren. Deze dagen worden door ons wel volledig door berekend.
binnenkennel2

Voer:

In de pensionprijs is de voeding van uw Berner inbegrepen, indien u toch liever het eigen voer meebrengt dan kan dat ook maar dit verandert niets aan de pensionprijs. Wij geven Royal Canin of ons eigen voer: lam/rijst en kip/rijst.

Dierenarts:

Mocht uw Berner ziekteverschijnselen hebben dan raadplegen we onze dierenarts. Kosten zijn voor rekening van de eigenaar. Wanneer uw Berner thuis medicijnen krijgt, neemt u deze dan mee, wij zullen er zorg voor dragen dat deze toegediend worden.

Medisch:

Het vaccinatieboekje of dierenpaspoort dient u bij elk verblijf van uw Berner in ons pension mee te nemen.
Wij hebben dan op ieder gewenst moment inzicht in de gegevens van uw hond. Zodra u uw hond weer op komt halen krijgt u dit paspoort weer mee. Binnen ons pension is het verplicht dat de hond jaarlijkse enting heeft gehad én kennelhoest. Deze enting/neusspray wordt niet standaard gegeven maar is bij verblijf in een pension wel verplicht. Bij twijfel kunt u uw dierenarts raadplegen.
De entingen moeten minimaal twee weken voorafgaand aan het verblijf in ons pension gegeven zijn en niet ouder zijn dan een jaar. Eveneens dient u uw Berner 2 weken voor zijn verblijf te behandelen tegen vlooien en teken. Tweemaal per jaar dient uw Berner ontwormd te worden.

Prijzen vanaf 1 september 2022:

Prijs 1 hond:

Laagseizoen 16,50 euro p.d.
Hoogseizoen 20,00 euro p.d.
(Hoogseizoen = juli/augustus + kerstvakantie)

Prijs 2 of meer honden van dezelfde eigenaar:

Laagseizoen 15,50 euro p.d.p.h.
Hoogseizoen 19,00 euro p.d.p.h.

De betaling dient contant te geschieden bij brengen of ophalen. Wij hebben geen pin-mogelijkheden. Wilt u er rekening mee houden dat de gereserveerde periode volledig in rekening wordt gebracht. Bij annulering binnen 2 weken voor de gereserveerde periode wordt de helft van het verschuldigde bedrag alsnog gerekend.